Tuzla Derneği Fenerbahçe
10 Eylül 2022

Tuzla Fenerbahçeliler Derneğimiz, 19. kuruluş yılını özel bir geceyle kutladı

Tuzla Derneği Tuzla Fenerbahçeliler Derneğimiz, 19. kuruluş yılını özel bir geceyle kutladı

Geceye Yönetim Kurulu Üyelerimizden Can Gebetaş, iş insanları, kent protokolü, dernek başkan ve üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Keyifle yenen yemekte davetliler marşlar ve canlı müzik eşliğinde güzel bir akşam geçirdi.

Gecede Yöneticimiz Can Gebetaş’a, Kulübümüzün Şube ve Dernekler Yönetim Danışmanı ve Fenerbahçe Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Öğretim üyesi Doç. Dr. Erdal Şen’e ve derneğe katkıları olan isimlere plaket verildi.

Yönetim Kurulu Üyelerimizden Can Gebetaş, Tuzla Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mustafa Dalyan, Adana Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Nuh Korhan Kadıoğlu ve Orhangazi Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği Başkanı Birol Karan, derneğin 19. yılını kutladılar.